TRAŽI POSAO: Španac seo na konja i otišao za Nemačku!
Foto: Facebook

Nije imao para za benzin

TRAŽI POSAO: Španac seo na konja i otišao za Nemačku!

Ludi svet -
Hesus je nezaposlen već godinu dana, a budući da u Španiji nikako nije mogao da nađe posao, odlučio je da na put dug preko 3.000 kilometara je krene jašući svog konja

Hesus Himenez (32) iz Španije zbog posla i devojke odlučio je da ode u Nemačku, ali ne automobilom, motorom ili avionom, već konjem.

Hesus je nezaposlen već godinu dana, a budući da u Španiji nikako nije mogao da nađe posao, odlučio je da na put dug preko 3.000 kilometara je krene jašući svog konja. Budući da nije imao dovoljno novca, odlučio se za konji jahanje.

Hesus dnevno pređe oko 15 kilometara i, kako kaže, spreman je da tako putuje sve do Rusije ako ne uspe da pronađe posao u Nemačkoj.

"Moji roditelji su mislili da sam lud, ali me sada podržavaju. Otac me svaki dan zove da vidi kako sam i hrabri me da ne odustanem", rekao je hesus.

Naime, i Hesusova devojka je pre nekoliko meseci napustila Španiju i otišla u Nemačku kako bi pronašla posao. Ona ga je i nagovorila da dođe k njoj u Nemačku uveravajući ga da će pronaći posao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track