ŠTEKARA: Prodaje testis za 35.000 dolara!

Ne troši platu

ŠTEKARA: Prodaje testis za 35.000 dolara!

Ludi svet -
Mark Parisi je uštedeo 150.000 dolara samo zahvaljujući tome što učestvuje u medicinskim eksperimentima zbog kojih, sem što dobija novac, ima razne privilegije

Mark Parisi iz Las Vegasa kaže da je toliko škrt da je voljan da odstrani jedan svoj testis kako bi zaradio 35.000 dolara "Sve što treba da uradite je da donirate jedan svoj testis, zamene vam ga veštačkim i nakon 14 dana dobijate ček na 35.000 dolara", izjavio je on.

Parisi, inače, radi u marketing službi jednog kafića i pekare. On kaže da učestvovanjem u kliničkim ispitivanjima izbegava da potroši svoju platu. A kada neko odluči da bude ljudsko zamorče, tu su i druge prednosti - besplatni medicinski pregledi, na čemu uštedi oko 700 dolara.

Parisi je procenio da je, zahvaljujući medicinskim istraživanjima, u poslednje dve godine uštedeo više od 150.000 dolara. Tako mu je za učestvovanje u studiji o ebola virusu isplaćivano 5.000 dolara nedeljno.

Ipak, uklanjanje testis nije najluđa stvar koju je Parisi želeo da uradi. Naime, hteo je da učestvuje u eksperimentu gde mu zaustavljaju srce. "Zaustave vam srce na minut, ali i dalje dišete", rekao je Parisi, koji bi za dvonedeljnu studiju dobio bi 25.000 dolara, međutim Agencija za hranu i lekove (FDA) je zabranila ovo istraživanje.

http://www.youtube.com/watch?v=jV7q-7ZWT1I

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track