OČEKUJE 1,5 MILIONA DOLARA: Brazilka ponovo prodaje nevinost!

Tvrdi pazar za jednu noć

OČEKUJE 1,5 MILIONA DOLARA: Brazilka ponovo prodaje nevinost!

Ludi svet -
Studentkinja Katarina Miljorini odlučila da se opet putem interneta ponudi bogatašima i konačno zaradi nešto novca

BRAZILIJA - Odlučna devica.

Brazilska studentkinja Katarina Miljorini (21) odlučila je da ponovo proda svoju nevinost putem interneta, s obzirom na to da nikada nije videla 780.000 dolara, za koliko je na internet aukciji prvi put prodala svoju nevinost japanskom milioneru Nacuu (53).

Kako do prethodno ugovorene konzumacije nikada nije došlo, devojka je odlučila da stvar preuzme u svoje ruke i za svoju nevinost uzme 1,5 miliona dolara.- Spremna sam da prođem koliko god je testova potrebno. Kada tvrdim da sam devica, to kažem jer ne postoji niko na svetu ko bi mogao da dokaže suprotno.

Nikada ni sa kim nisam imala nikakav seksualni odnos, ni vaginalni, ni analni, pa ni oralni. Znam da to što radim nije konvencionalno, ali je ipak moja odluka. Samo sam ja vlasnik svog tela i imam sva prava na njega - rekla je Miljorinijeva.Nova aukcija otvorena je na njenom sajtu VirginsWanted2.com i traje do 12. decembra, a početni ulog je 100.000 dolara. Katarina je prošli put pokušala da izgubi nevinost tokom snimanja dokumentarca „Traže se device“ (Virgins Wanted), koji je snimio australijski režiser Džastin Sisli.

Kako objašnjava, ne samo što nije dobila novac od bogatog Japanca već ni od režisera. Zahvaljujući „prodaji nevinosti“ 2012. Katarina je postala slavna ličnost u svojoj zemlji, a zatim i Plejboj zečica.

MoralJednom nije prostitucijaOva ponuda je uzbudila javnost u Brazilu, gde se pokrenula velika debata o tome da li je to prostitucija.- Nije prostitucija ako svoje telo prodam samo jednom - rekla je Katarina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track