LUDI OGLASI: Vunene čarape za razmaženog urbanog korisnika!
Foto: Halo Oglasi

Halo oglasi

LUDI OGLASI: Vunene čarape za razmaženog urbanog korisnika!

Ludi svet -
Dizajn takav da se u njima ne osećaju kao mi čobani. Ergonomske osobenosti, geometrijska forma, ne stežu, ne srozavaju se, navodi se u tekstu oglasa

Na sajtu "Halo oglasa" objavljen je oglas za prodaju vunenih čarapa za "razmaženog urbanog korisnika"."Spasiće vas od hroničnih prehlada. Od čiste su vune sa zlatiborskih obronaka, petožičnim pređama. To je deblja pletenina. Ako ih koristite u obući, moraju biti jedan broj veća od standardne veličine. Dizajn bi trebao biti prihvatljiv za razmaženog urbanog korisnika, da se u njima ne osećaju kao mi čobani, a za tradicionalnog ruralnog, inspirativan. Ergonomske osobenosti, geometrijska forma, ne stežu, ne srozavaju se, u početku ranfle je uvučeno pet obima gumice", glasi oglas.Na sajtu je postavljena još jedna zanimljiva objava o prodaji "misteriozne kocke".

"Metalna kocka dimenzija 43x43x43. Ofarbana je zaštitnom bojom. Ne znam čemu je služila, ali ima par otvora za cevi. Meni trenutno ne treba, ali će možda nekom biti od koristi ko ima ideju kako da je iskoristi", naveo je prodavac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track