SRODNE DUŠE: Bili u braku 65 godina i umrli u istom danu
Foto: Reddit

Ljubavna priča

SRODNE DUŠE: Bili u braku 65 godina i umrli u istom danu

Ludi svet -
Elenor je umrla 29. novembra, a šest sati kasnije njen suprug Frenk umro je zbog problema s plućima, ali nije znao da je u međuvremenu preminula i Eleanor

Frenk i Elenor Turner bili su u braku 65 godina.

Elenor je umrla 29. novembra u gradu Monro u Severnoj Karolini dok je provodila poslednje dane života u Centru za palijativnu negu.

Šest sati kasnije njen suprug Frenk umro je zbog problema s plućima, ali nije znao da je u međuvremenu preminula i Eleanor. Njihova ljubavna priča, koja bi se mogla nazvati ljubavnom pričom iz bajke počela se prepričavati nakon što su im objavljenje čitulje u novinama, jedna pored druge.

Upoznali su se 1948. godine u jednom salonu automobila gde je Frenk kupovao auto, a Elenor radila kao advokat. Kada je prodavac pitao Frenka da li želi da ode na test vožnju jednim autom, odgovorio je: "Može, ali samo ako će sa mnom ići i vaša advokatica", ispričala je njihova ćerka za strane novine.

Od tada su bili zajedno, a Frenk nije napustio Elenor čak ni nakon što je njen kraj bio sasvim blizu. Iako je u domu za palijativnu negu imala sve što joj treba i medicinske sestre na raspolaganju, Frenk joj je dolazio svaki dan i brinuo se o njoj.

Sahranjeni su zajedno na groblju Lejklend memorijal park.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track