HTELA DA GA MOTIVIŠE: Nastavnica pružila dečaku (12) oralni seks

38 godina robije

HTELA DA GA MOTIVIŠE: Nastavnica pružila dečaku (12) oralni seks

Ludi svet -
Osećao sam se kao da mi je devojka i voleo sam je, a ona je rekla da sam ja njen dečko i volela me je, ispričao je dečak

Nastavnica Etel Anderson (31), koja je jednom učeniku kada je imao 12 godina pružila oralni seks, izjavila je da je samo želela da privuče pažnju dečaka, jer je bio sklon problematičnom ponašanju i ispadima besa.

Majka šestogodišnjeg dečaka, nekada proglašena nastavnicom godine, sada nosi titulu najgore noćne more za roditelje. Iako Andersonova poriče optužbe, dečak je svedočio o oralnom seksu koji je doživeo sa svojom nastavnicom, pa je ona danas osuđena na 38 godina zatvora u Floridi.

"Osećao sam se kao da mi je devojka i voleo sam je, a ona je rekla da sam ja njen dečko i volela me je. Pipala mi je noge, ljubila uši, vrat i radila tome slične stvari. Ljubili smo se jezicima", izjavio je dečak (14) i objasnio da ipak nije želeo da izgubi nevinost sa svojom nastavnicom i tražio je od nje da stane, ali ona to nije uradila jer ga je “jako želela”. Sve to se odigravalo u njenoj kući dok mu je držala privatne časove.

Andersonova tvrdi da nije seksualni predator i da ne predstavlja opasnost po okolinu, već da je dečak imao ozbiljan problem sa ponašanjem i ispade besa i kod kuće i u školi. Dodala je i da je njegova komunikacija sa roditeljima je bila loša, a njen cilj je bio da seksualnom terapijom privuče dečakovu pažnju, iako je to “uradila na neprimeren način”. Kada je na suđenju suočena sa 230 strana na kojima su bile poruke koje je slala dečaku, rekla je da je to bila samo seksualna terapija kojom ga je motivisala.

"Ni besom i mržnjom ne mogu objasniti šta si oduzela mom sinu. Njegova nevinost je izgubljena zauvek", rekla je dečakova majka na suđenju.

"Ako želite da imate seks sa detetom, onda očekujte zatvor", rekao je sudija i izneo svoju presudu.

http://www.youtube.com/watch?v=0V-gbvhxiJ0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track