POČETAK NOVE 2014: Srećni i nesrećni dani od 1. do 6. januara

Brojevi otkrivaju

POČETAK NOVE 2014: Srećni i nesrećni dani od 1. do 6. januara

Ludi svet -
Posle noćašnjeg slavlja moraju nastupiti neutralne energije i one koje govore da su se mnogi i zamorili od pretprazničnih i prazničnih priprema za doček

Sreda, 1.1. - Neutralan dan 1. 1. 2014 = 9

Logično je da posle noćašnjeg slavlja moraju nastupiti neutralne energije i one koje govore da su se mnogi i zamorili od pretprazničnih i prazničnih priprema za doček, nove kalendarske 2014. godine. Mnogi će prespavati dan. Ali, ima i onih koji će ponoviti doček i slavlje. U ljubavi, neki usamljeni će konačno upoznati ljubav svog života, a o finansijama nećemo govoriti.Savet: Radujmo se što više danas, kako bismo se radovali čitave godine.

Četvrtak, 2.1. - Povoljan dan 2. 1. 2014 = 10 = 1Uložimo što više energije u rad na sebi i u ono što najviše volimo u životu, jer ćemo se osjećati izvanredno u narednih deset dana. Gledajmo da nam danas bude sve po volji, ali i onima oko nas, kako bismo se stvarno svi osećali dobro. Optimizam i dobra volja uvijek na kraju pobeđuju, pa se ne treba baviti neugodnim sitnicama.U ljubavi se valja prepustiti pozitivnim emocijama, a i za finansije isto važi.Savet: Ne dozvolimo nikome i ničemu da nam pokvari današnji dobar dan.

Petak, 3.1 - Dobar dan 3. 1. 2014 = 11 = 2Globalno posmatrano, današnji dan je bolji za krupne stvari nego neki drugi dan, posebno ako je to vezano za neki širi društveni plan, grupne aktivnosti, timsku saradnju, medije i slično. Dan je naklonjeniji pripadnicama lepšeg pola, bez obzira na godine, status, izgled i sve ostalo. Sjajno danas prolaze i svi oni koji su na neki način povezani sa inostranstvom, a dan je povoljan i za odlazak na put. Partnera uvažavajmo danas, isto važi i za novac.Savet: Ne usamljujmo se danas ni slučajno, jer dan je - za druženje.

Subota,4.1. - Povoljan dan 4. 1. 2014 = 12 = 3Današnji dan je dobar za sve ono što je povezano sa komunikacijom, posebno onom koja je vezana za velike daljine, ali i nove tehnologije. Informacije se danas brzo kreću i obilaze planetu, a ista je situacija i sa novcem. Šteta što je vikend, jer bi mnogi bili vrlo efikasni u poslu. U ljubavi valja iskoristiti povoljnosti koje će se nekima iznenada ukazati na tom polju, a i sa novcem je slično za neke sretnike.Savet: Povjerujmo u sreću - ako nam se danas osmijehne.

Nedelja, 5.1. - Dobar dan 5. 1. 2014 = 13 = 4Dan je izvanredan za one ljude koji su disciplinovani i samodisciplinovani, jer će shvatiti da danas mogu mnogo toga što drugi ne mogu postići, zato što su previše indolentni. I svi oni koji su radoholičari danas će se sjajno provoditi, jer će mnogima „sinuti” neke nove ideje koje mogu primeniti u poslu. U ljubavi se držimo utabanih staza, jer nije dan za eksperimente, a u finansijama neki rizikuju, ali i dobro prolaze sa novcem.Savet: Provedimo dan sa dragim osobama.

Ponedeljak, 6.1. - Dobar dan 6. 1. 2014 = 14 = 5Energija današnjeg dana je, pre svega, povoljna za sve one koji su po prirodi istinski komunikativni, kreativni, otvorenog su duha i živog temperamenta. Sjajan je dan za prazničnu atmosferu. Najbitnije je da se dobro organizujete i da u okviru porodice večeras dočekate svoj Sveti dan.Valja oprostiti onima kojima treba da oprostite, a u finansijama ne treba škrtariti.Savjet: Dan provedimo u mudrosti i pozitivnim stremljenjima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track