Budući tata preko interneta traži ime za nerođenu ćerku

Majka će imati pravo veta

Budući tata preko interneta traži ime za nerođenu ćerku

Ludi svet -
Ime s najviše glasova do 2. aprila, kada se očekuje rođenje devojčice, biće upisano u njen rodni list

Stiven Meklafin pokrenuo je internet stranicu namemydaughter.com i putem portala Reddit pozvao sve ljude da daju svoje predloge za ime njegove ćerke.

Naime, on je odlučio da pokrene stranicu gde svako može ponuditi predlog imena za njegovu ćerku koja će biti rođena u aprilu 2014. godine.

Ime s najviše glasova do 2. aprila, kada se očekuje rođenje devojčice, biće upisano u njen rodni list. Već sada su poznata imena koja su zauzela prva mesta na listi na pomenutoj internet stranici. Među njima su imena poput Ktulu, Amelija, Šarlot, Olivija, Kamil.

Ipak, među ponuđenim imenima nalaze se i imena kao što su Lakiša, Megatron, Slagator, Lezli, Pond, Ulična lampa, Ikstli, Peka73rus, Stormagedon, Černobil, Špageti i Internetdžunior.

Takođe, među imenima koja su ponuđena za još nerođenu bebu nalaze se i Spajdermen, Tesla, Lubenica, Betmen, Plejstejšn, Gugl, Krompir, Igra, Gangam Stajl, Salata, Frižider, Čak Noris, Doktor, Gorbačov, Nintendo, Zimbabve, Metalika.

Kako bi svoju suprugu uverio da tako važnu odluku preda svetu stranaca, Meklafin je rekao kako će ona imati mogućnost veta nad konačnim izborom.

Inače, na stranici namemydaughter.com svako može glasati za više imena i ponuditi nekoliko opcija, ali sva neprimerena imena se odmah brišu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track