NIČEG SE NE SEĆA: Gologuz upao u bar i pretio vibratorima
Foto: Rojters

Gosti ga ignosrisali

NIČEG SE NE SEĆA: Gologuz upao u bar i pretio vibratorima

Ludi svet -
Dejvid Šerat (51) našao se pred sudom jer je bez gaća ušetao u bar, noseći kesu seks-igračaka, i pitao – "ima neko neki problem"

Dejvid Šerat (51) našao se pred sudom jer je bez gaća ušetao u bar, noseći kesu seks-igračaka, i pitao – "ima neko neki problem".

Dejvid je ušetao u bar "Vajt hart" u Tunstalu obučen samo u majicu, bez pantalona ili donjeg veša. U ruci je nosio kesu punu vibratora, ošinuo je goste i zaposlene mrkim pogledom, i rekao – "ako neko ima neki problem, čik nek' izađe napolje"!

Probao je da se "zakači" sa nekoliko gostiju, ali pošto nije uspeo, izašao je napolje gde je počeo da se dere na grupu tinejdžera, i tada je barmen pozvao policiju.

Šerat je ove nedelje završio pred sudom zbog svog ispada, za koji je priznao da je bio izazvan "alkoholom i većom količinom amfetamina".

"Moj klijent se ne seća da je ušao u bar i pokušavao da započne kavgu, niti ume da objasni odakle mu kesa puna vibratora. Sramota ga je i potražiće pomoć zbog zavisnosti od štetnih supstanci", rekao je njegov advokat Hejl Kigan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track