Dala bubreg mužu na samrti, a on je varao: Kad bih mogla, uzela bih ga nazad!
Foto: Shutterstock

Čeka papire za razvod

Dala bubreg mužu na samrti, a on je varao: Kad bih mogla, uzela bih ga nazad!

Ludi svet -
Definitivno bi prošla operaciju ponovno, ali ne bih njemu dala bubreg. Mrzim ga. Kad bih mogla, uzela bih ga nazad i dala bih ga nekom drugom, rekla je Samanta

Jedna žena u Britaniji spasila je život mužu tako što mu je dala svoj bubreg. Ali, odmah je zažalila. Nakon što ju je ostavio zbog najbolje prijateljice, ona želi bubreg nazad.

Endi Lamb umirao je od bolesti bubrega, a u životu ga je održavala dijaliza. "Bio mu je potreban novi bubreg", ispričala je njegova supruga Samanta koja ga je nagovorila da uzme njen.

Par se venčao 2007. godine, a Endi je napustio Samantu 2012. godine. Samanta koja sada čeka da potpiše papire za razvod kaže da je zažalila čim je operisana. Ona veruje da ju je Endi varao s njenom prijateljicom što on poriče.

Par je pokušao da spasi brak, ali Samanta je, tvrdi, kasnije otkrila i da je Endi imao seksi prepiske sa ženama na internetu."Definitivno bi prošla operaciju ponovno, ali ne bih njemu dala bubreg. Mrzim ga. Kad bih mogla, uzela bih ga nazad i dala bih ga nekom drugom", rekla je 41-godišnja Samanta.

Endi je ispričao da nikada nije hteo da Samanta donira bubreg jer je to bio veliki rizik, ali da je ona insistirala. Dodao je da će joj uvek dugovati svoj život.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track