Bosanac pokupovao sve novine zbog konkursa za posao

Da se obezbedi

Bosanac pokupovao sve novine zbog konkursa za posao

Ludi svet -
Cazinac je pokupovao sve primerke jedne nedeljne novine kako bi što manje ljudi videlo

Jedan misteriozni čovek iz Cazina već dve sedmice kupuje sve primerke jedne sedmične novine da bi konkurs za posao u Drugoj srednjoj školi u Cazinu videlo što manje ljudi.

"Sve bi bilo uredu da barem u školi daju uvid u potrebne dokumente da bi se mogla uredno predati konkursna dokumentacija, međutim, oni su nas odbili rečima "kupite novine na kiosku", navodi se u obaveštenju koje kruži društvenom mrežom Fejsbuk, uz opasku da je sumnjivo da je konkurs raspisan u nedeljniku, koji košta evro.

Prodavač u jednom kiosku u cazinskoj ulici Trg Zlatnih ljiljana, koji je htio ostati anoniman, potvrdio je da njemu nepoznata osoba u poslednje vreme pokupuje sve primerke tih nedeljnih novina nedugo posle njihovog izlaska u prodaju.

U izjavi Zlatko Topić, direktor Druge srednje škole, negirao je da se uslovi konkursa nisu mogli videti u školi.

"Konkurs je istog dana kada je objavljen bio i na oglasnoj tabli u školi. A što se tiče toga da neko kupuje sve novine, nije mi poznato. Takođe, nemam ništa s tim što je konkurs raspisan u nedeljnim novinama jer je za to nadležan školski odbor", rekao je Topić, dodajući da je u međuvremenu konkurs završen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track