UDVARAO SE MUŽJACIMA: Mačka izbacila iz kuće jer je gej!
Foto: Ap

Pokazivao neprirodno seksualno ponašanje

UDVARAO SE MUŽJACIMA: Mačka izbacila iz kuće jer je gej!

Ludi svet -
Kao ključni dokaz mačorove seksualne oprijentacije komšije navode da nijedno od mačića koji su se za njegovog života u komšiluku rađali ne liči na njega po boji

Mačka po imenu Bul iz mesta Lafija u Nigeriji gazdarica kod koje je sedam godina živeo izbacila je iz kuće - jer je navodno gej.

Ova sredovečna žena, koja je odlučila da se otarasi dugogodišnjeg ljubimca, svoju odluku obrazlaže time da je mačak birao krznene drugare pogrešnog pola, odnosno da je pokazivao "neprirodno seksualno ponašanje": udvarao se mužjacima, a zazirao od ženki.

Ovakve zaključke potvrđuju i komšije, koje kao ključni dokaz mačorove “pogrešne” seksualne oprijentacije navode činjenicu da nijedno od mačića koji su se za njegovog života u komšiluku rađali ne liči na njega po boji.

Vlasnica, čije se ime ne navodi, zaključila je da joj mačorovo “protivprirodno” ponašanje ne odgovara, i da "ko god je zainteresovan za ovog gej mačka može da ga uzme, jer meni više nije ni od kakve koristi".

Za sada se još uvek nije javio niko rad da ga usvoji, ali komšije se redovno okupljaju oko kuće, da zbijaju šale i da se nagledaju čuda.

Bul je verovatno prvi pripadnik mačijeg roda koj je javno okarakterisan kao gej i zbog toga izbačen iz kuće, ali nije i prvi kućni ljubimac koga je zadesila takva sudbina.

U 2013. jedan vlasnik iz Tenesija (SAD) je svog psa poslao u prihvatilište za napuštene životinje, sa zahtevom da bude uspavan, jer je sumnjao da je gej. Samo nekoliko sati pre “pogubljenja” nesrećnoj životinji se ipak osmehnula sreća - našla je saosećajnog vlasnika koji ju je usvojio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track