MISLILI DA NOSI ĐAVOLA: Peruanka rodila sa pet godina!

Najmlađa majka u istoriji

MISLILI DA NOSI ĐAVOLA: Peruanka rodila sa pet godina!

Ludi svet -
Devojčica je prvu menstruaciju dobila u osmom mesecu života i njeno polno sazrevanje odvijalo se munjevitom brzinom

Kada je davne 1938. godine raščupana Peruanka ušetala u bolnicu i zamolila doktora da iz njene ćerke "istera zle duhove", niko nije mogao ni da pretpostavi da petogodišnja devojčica u stomaku nosi bebu. Lina Medina, najmlađa majka u istoriji, porodila se carskim rezom sa pet godina, sedam meseci i 17 dana!

Njen sin Herardo Medina živeo je 40 godina i preminuo 1979. od bolesti koštane srži. Tek sa deset godina saznao je da mu Lina nije starija sestra već majka.

Devojčica je prvu menstruaciju dobila u osmom mesecu života i njeno polno sazrevanje odvijalo se munjevitom brzinom. Sa četiri godine imala je formirane grudi, a sa pet kosti kao u tinejdžerke.Ime bebinog oca i okolnosti pod kojima je ostala u drugom stanju nikada nije otkrila. Njen otac je uhapšen zbog sumnje na seksualno zlostavljanje, ali je kasnije pušten usled nedostatka dokaza. Medina se sedamdesetih udala za Raula Hurada, sa kojim je dobila još jednog sina.Stanovnica siromašnog naselja u Limi već decenijama odbija da razgovara sa radoznalim novinarima. Lina Medina danas ima 80 godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track