Ćerka milijardera ucenila: Udaću se za muškarca ako tata postane gej!

Ucena

Ćerka milijardera ucenila: Udaću se za muškarca ako tata postane gej!

Ludi svet -
Pošto tata misli da gej vrlo lako može postati strejt, i obrnuto, ostaviću njemu da to demonstrira. Udaću se za muškarca tek kada se on oženi muškarcem

Ćerka tajkuna iz Hongkonga zatražila je u otvorenom pismu od svog oca da prihvati da je ona lezbejka, nakon što je on pre nedelju dana ponudio desetine miliona onom muškarcu koji se venča sa njegovom ćerkom. Điđi Čao je izjavila da će postati strejt tek ako njen otac postane gej.Điđi Čao (33) je od oca Sesila Čaoa zatražila da prihvati njenu partnerku i da se "ponaša prema njoj kao prema normalnom, dostojanstvenom ljudskom biću", preneo je BBC.Ćerka bogataša se udala za dugogodišnju partnerku Šon Iv u Francuskoj 2012. godine, jer, kako je navela u pismu, "ima mnogo dobrih muškaraca, samo što oni nisu za mene".

Uspešna poslovna žena pismo je objavila u dva hongkoška dnevna lista. Ona je u pismu navela i da joj je jako žao što su ljudi govorili neke "neosetljive stvari" o njenom ocu jer oni "ne razumeju da ću ja uvek tebi praštati zbog tvog načina mišljenja, jer znam da misliš da radiš ono što je u mom najboljem interesu".

Sve može biti dobro: Tvoja sprljiva ćerka"Kao tvoja ćerka, ne želim ništa više nego da tebe učinim srećnim. Ali kada su veze u pitanju, tvoja očekivanja od mene i realnost ko sam ja, nisu koherentni", napisala je Điđi Čao u javnom pismu svom ocu.

Ona je dodala i da ne očekuje da njen otac i njena partnerka budu "najbolji prijatelji", ali da bi joj mnogo značilo kad otac ne bio "uplašen" njenom partnerkom već kada bi je prihvatio kao normalno, ljudsko biće. Điđi Čao je pismo završila rečima "strpljivo tvoja".

U intervjuu za "Tajms", ona je izjavila: "Pošto tata misli da gej vrlo lako može postati strejt, i obrnuto, ostaviću njemu da to demonstrira. Udaću se za muškarca tek kada se on oženi muškarcem. Prošle sedmice je milijarder i plejboj Sesil Čao ponudio 65 miliona dolara muškarcu koji se oženi sa Điđi. Hong Kong ne priznaje istopolne brakove, iako se homoseksualnost od 1991. godine ne smatra krivičnim delom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track