GLUMAC PREŽIVEO NAPAD TERORISTA: Niko me neće je**no ubiti!

Suprotstavio se

GLUMAC PREŽIVEO NAPAD TERORISTA: Niko me neće je**no ubiti!

Ludi svet -
“Da smo se predali, ko zna šta bi učinili sa nama. Odmah bismo postali žrtve, a verovatno ne bismo izvukli živu glavu”, rekao je glumac i novinar Ros Kemp

Glumac Ros Kemp, koji se proslavio ulogom u sapunici ‘EastEnders’, a onda se nakon toga posvetio istraživačkom novinarstvu, pokazao je neverovatnu hrabrost pri susretu sa teroristima koja je snimljena objektivom kamere.

Kemp je bio u Papui Novoj Gvineji gde je došao sa ciljem da se nađe sa zloglasnim vođom terorista zvanim General, a na tom putu napali su ih teroristi koji su se skrivali u šumi. Naoružani “do zuba”, tačnije puškama i mitraljezima, oni su počeli da viču na njega i snimateljsku ekipu da legnu na pod i stave ruke iza glave.

Kemp je reagovao instinktivno i veoma hrabro, iako nenaoružan, odbio je da to učini i odgurnuo je pušku jednom teroristi.

"Hoćeš da me ubiješ? Niko me neće je**no ubiti!", vikao je na teroriste.

Nakon toga, teroristi ih nisu zarobili, već su ih pustili da dođu do Generala, a kamerman koji je bio u njegovoj pratnji snimio je ceo ovaj događaj.

Da smo se predali, ko zna šta bi učinili sa nama. Odmah bismo postali žrtve, a verovatno ne bismo izvukli živu glavu”, rekao je Kemp kasnije.

Kad su došli do Generalovog skrovišta, lokalni vodič ih je napustio rekavši da će se dalje morati snaći sami. Nakon toga, snimili su intervju sa zloglasnim vođom terorista.

"Mislim da je pristao na intervju sa nama jer smo odbili da se predamo i time smo mu pokazali koliko smo odlučni, ali i da nismo pretnja", rekao je Kemp.

http://www.youtube.com/watch?v=_dID74wSDB4

Kemp je Papuu Novu Gvineju opisao kao jedno od najopasnijih mesta koje je posetio u životu iako mu je ovo već treća sezona emisije 'Extreme World'. Dosad je snimao u Avganistanu, ali i brojnim drugim opasnim mestima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track