LJUBAV NA PRVI POGLED: Ona ima 78, a on 39 godina
Foto: Printscreen

Nema prepreka

LJUBAV NA PRVI POGLED: Ona ima 78, a on 39 godina

Ludi svet -
Glavni protagonisti dokumentarca stvarno su nesvakidašnji parovi. Edna Martin imala je gotovo 70 godina kad je upoznala tada 30-godišnjeg Simona i tvrde da su se zaljubili na prvi pogled na koncertu orgulja

Ljubavna veza starijeg muškarca i mlađe žene više ne izaziva čuđenje u društvu. Ali kad se karte okrenu i ona je starija, a on mlađi, stvari se mijenjaju.

Da li razlika u godinama stvarno prepreka za srećnu vezu? Neka su to od pitanja na koja odgovore traži britanski dokumentarac "Njoj je 78, njemu 39: Razlika u godinama".Glavni protagonisti dokumentarca stvarno su nesvakidašnji parovi. Edna Martin imala je gotovo 70 godina kad je upoznala tada 30-godišnjeg Simona i tvrde da su se zaljubili na prvi pogled na koncertu orgulja.

Simon se tada još nije bio poljubio s devojkom, a Edna ga je odmah privukla.

Par je danas već osam godina u braku. Edna ima 78 godina i ima decu koja su starija od njenog supruga. Kažu da im razlika u godinama ne stvara nikakve probleme, pa ni u krevetu.

Ponašamo se kao zečevi“, rekao je Simon koji sada ima 39 godina. Što se tiče seksa, bitno je zadržati dozu humora, tvrdi Simon.

"Ne mogu zamisliti svoj život bez Simona. On je prvo što ugledam kad se ujutro probudim i zadnje što vidim kad odem da spavam“, kaže Edna.

Drugi su par Džoan (68) i Fil (39). Džoan je prilično otvorena kad priča zašto je našla mlađeg dečka.

"Bila sam u braku 50 godina i suprug mi je na smrtnoj postelji rekao da povećam grudi i nađem dečka sa kojim ću se zabavljati“, kaže Džoan.

Poslušala ga je. Povećala je grudi i dala se u potragu na društvenoj mreži Facebook. Javio joj se Fil (39) kojeg je privukla njena fotografija pa je odlučio da je kontaktira. Našli su se i tako je krenulo.

http://www.youtube.com/watch?v=CcUy1bDc9kI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track