NOSITE IH BEZ GRIŽE SAVESTI: Da li su ovo savršene cipele za svaku ženu?
Foto: Facebook

Pojesti ih ili obuti

NOSITE IH BEZ GRIŽE SAVESTI: Da li su ovo savršene cipele za svaku ženu?

Ludi svet -
Dizajner Kris Kembel osmislio je originalne visoke potpetice i baletanke koje izgledaju poput najsavršenijih torti i kolača

Cipele i slatke poslastice - dva omiljenja poroka pripadnica lepšeg pola. Više ne morate da birate između pomenuta dva, već možete da bez griže savesti istovremeno uživate u oba.

Trodimenzionalni aspekt dekoracije stvara utisak živih trešnjica koje kao da samo čekaju da ih uzmete i pojedete ili liznete malo šlaga i tako primamljivog sladoleda.

Cipele su tako dobro odrađene, da je Kris preplavljen porukama od ljudi sa opravdanim pitanjem da li su jestive.

I ne čudi što tako dobro izgledaju jer su ukrasi i dodaci urađeni uz pomoć pravog pekarskog oruđa, a za izradu svakog para potrebno je od dve do četiri nedelje.

Kris poseduje sopstvenu radnju pod nazivom The Shoe Bakery, a na policama su u ponudi vrtoglavo visoke salonke sa platformom, ali i one klasične, kao i baletanke. Jedne od upečatljivijih su i bele salonke u Pepeljuga stilu.

"Ideja za ovakve cipele proistekla je iz moje ljubavi prema tortama i kolačima i moje kreativnosti. Jednog dana mi je palo na pamet zašto ne bih mogao da spojim te dve ljubavi i donesem nešto novo u žensku modu, te je tako nastala Shoe Bakery", objasnio je 29-godišnji dizajner Kris iz Orlanda.

Ovakav jedan par cipela košta oko 200 funti (240 eura).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja