Najnovije vesti

ŠOK: U jednom danu saznala za smrt muža i da je bio oženjen drugom ženom

Tajni život

ŠOK: U jednom danu saznala za smrt muža i da je bio oženjen drugom ženom

Ludi svet
Na moje zaprepašćenje, policajac koji je utvrdio smrt mog muža rekao da je udovica već obaveštena, rekla je prva žena preminulog Lijama

Irski finansijer Lijam Koulan (51), zaposlen u Svetskoj banci u Austriji, naprasno je preminuo, ostavivši za sobom dve supruge s kojima je imao decu. Jedna od njih, Linda (47), za obe činjenice je doznala slučajno, kad je iz Irske pozvala muža telefonom u njegovu kancelariju u Beču.Lindi je najpre recepcioner banke rekao da je Lijam umro, najverovatnije prirodnom smrću, što je, inače, ustanovila policija koja je otišla u njegov stan kada se nije pojavio na poslu.

"Posle toga su mi dali nekoga ko je odbijao da poveruje da sam mu supruga i ko mi je, na moje zaprepašćenje, rekao da je udovica već obaveštena. Bila sam uporna, ali taj se ponašao kao da nisam normalna i rekao mi da više ne zovem", ispičala je šokirana žena. Bečka policija je potvrdila da je nakon utvrđivanja Koulanove smrti pozvala i zvanično obavestila njegovu suprugu (31), koja takođe živi u Irskoj.

Koulan je sa prvom suprugom Lindom, iz grada Limerika, imao dva sina, dok je sa drugom ženom, s kojom se venčao pre nekoliko godina, imao ćerku. Dve žene očigledno nisu znale jedna za drugu, a u kancelariji u Beču niko nije čuo ništa o prvoj supruzi, piše Dejli Mejl.

"Na njegovom poslu mi niko nije verovao, svi su mi rekli da znaju njegovu suprugu, i da to nisam ja. Očigledno me nikada me nije ni spomeno", priča Linda Koulan.

Ona i Lijam već neko vreme nisu živeli zajedno, ali on je izbegavao razvod, verovatno zato da ne bi delio imovinu koju je stekao radeći za Svetsku banku. Izračunao je da je jeftinije da Lindi šalje mesečno izdržavanje i da se ponovo oženi, ali nagla smrt je neplanirano razotkrila ovu kombinaciju.

Irska policija i sud sada podrobno istražuju sve okolnosti, kako bi moglo da bude rešeno pitanje nasledstva preminulog bankara.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...