IZGUBIO OPKLADU: Novozelanđanin uzeo novo ime od 99 slova!
Foto: Printskrin

Nadimak skraćeno Frostnova

IZGUBIO OPKLADU: Novozelanđanin uzeo novo ime od 99 slova!

Ludi svet -
Novi Zeland, opkladam promena imena, Full Metal Havok More Sexy N Intelligent Than Spock And All The Superheroes Combined With Frostnova

Jedan Novozelanđanin čije prethodno ime nije poznato, a sada ćemo ga skraćeno zvati “Frostnova”, pristao je da ukoliko izgubi opkladu sa prijateljem promeni svoje ime u “Full Metal Havok More Sexy N Intelligent Than Spock And All The Superheroes Combined With Frostnova”, i to je zaista i zvanično uradio.

Osoba koja tvrdi da je dotični prijatelj (onaj koji je dobio opkladu) postavila je na internet kopiju dokumenta o promeni imena, uz napomenu da g. Frostnova, mada je zahtev za promenu imena podneo još pre nekoliko godina, nije znao da je to ime i administrativno odobreno, sve dok mu prošle nedelje - nije istekao pasoš. Majkl Med, predstavnik kancelarije matičara u novozelandskom Ministarstvu unutrašnih poslova, u ponedeljak je za tamošnji list potvrdio da je ime registrovano u martu 2010. i da je odobreno, jer odgovara zakonskom kriterijumu da ne sme biti duže od 100 karaktera (ima 99 slova), i jer su sva prateća dokumenta podnesena uz zahtev bila korektna.

Ukoliko zaključi da mu novo ime ipak ne odgovara, i poželi da ga ponovo promeni u neko normalnije, Frostnova će još jednom morati da ispuni odgvorajuće obrasce i da uplati taksu od 127 dolara.

http://www.youtube.com/watch?v=YEk54fEbVF8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track