Najnovije vesti

ODOMAĆILA SE: Devojčica pustila vevericu da živi u njenoj kosi

Napravila gnezdo

ODOMAĆILA SE: Devojčica pustila vevericu da živi u njenoj kosi

Ludi svet
14:00h
Ebi Pateril, čiji su roditelji pokrenuli azil za životinje 40 kilometara od glavnog grada, Hararea, već dva meseca u kosi nosi vevericu koja se tu udobno smestila

Tinejdžerka iz Zimbabvea se bar po jednoj stvari razlikuje od svojih vršnjaka. Ona u kosi "nosi" malu, bebu, vevericu.

Ebi Pateril (16), čiji su roditelji pokrenuli azil za životinje 40 kilometara od glavnog grada, Hararea, već dva meseca u kosi nosi vevericu koja se tu udobno smestila. Veverica, Hami, je bila stara samo nekoliko dana kada su je devojčicini roditelji pronašli, povređenu, na hladnom podu prihvatilišta za životinje.

Ebina majka ju je odvela svojoj kući. Na iznenađenje svih, veverica je odmah uskočila u devojčicinu kosu i udobno se smetila, napravivši sebi gnezdo. Ebi tako veže konjski rep, koji potom podigne i pričvrsti u kosi, kako bi malena Hami imala udoban dom.

Devojčica i veverica su od tada nerazdvojne, zajedno se tuširaju, idu u školu.Gospođa Pateril kaže da se veverica dobro oporavlja i brzo raste. "Kada smo je pronašli ležala je na betonskom podu i verovatno je pala sa krova. Da je tada nismo uzeli i poveli kući verovatno bi uginula jer je imala samo deset dana", rekla je Ebina mama.

http://www.youtube.com/watch?v=Jda8hKGCqtk

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...