Beskućnik rizikovao život i spasio ženu sigurne smrti...
Foto: Rojters

Neustrašiv

Beskućnik rizikovao život i spasio ženu sigurne smrti...

Ludi svet -
Beskućnik je uspeo da dotrči do automobila i pokušao da ga guranjem s boka usmeri nazad na pravi put kako ne bi preko platoa izbio na trake suprotnog smera

U Koloradu živi veliki broj beskućnika. A sestra blogerke Karli Rejnolds, nedavno je od jednog doživela nešto što će pamtiti celog života

Svakog dana prolazila je kraj dotičnog 35-godišnjaka na putu do posla. A onda je on jednog dana, baš u trenutku kad je ona autom zastala ispred njega zbog saobraćajne gužve, učinio nešto neočekivano.

Bacio je iz ruku svoj znak za prošenje i potrčao prema sredini velike saobraćajnice. Prateći ga pogledom ugledala je kako jedan automobil vozi sporo i dijagonalno preko tri trake.

Beskućnik je uspeo da dotrči do automobila i pokušao da ga guranjem s boka usmeri nazad na pravi put kako ne bi preko platoa izbio na trake suprotnog smera. Pokucao je na prozor, ali ništa se nije dogodilo.

Kad to nije upalilo preskočio je plato koji je odvajao trake i počeo divlje da maše automobilima koji su išli u susret s ciljem da ih zaustavu.

Uspeo je, a u međuvremenu su mu u pomoć priskočili drugi prolaznici pa su svi zajedno uspeli da zaustave automobil pre nego što bi se zabio u zgradu. Na kraju se ispostavilo da je žena za volanom u trenutku vožnje pretrpela napad i onesvestila se.

"To je čovek koga ljudi svakodnevno ignorišu i pokušavaju da izbegnu njegov pogled kako se ne bi osećali loše što mu ne daju novac. Ipak, nije oklevao ni trenutka da rizikuje svoj život kako bi spasao tu gospođu i barem još 20 drugih koji su se u nju mogli zakucati. Nije od nje očekivao ništa i sledeći dan je bio ponovo na svom uglu kao da se ništa nije dogodilo. Otvorila sam prozor automobila narednog dana u prolazu i pohvalila ga za dobro delo koje je učinio. Sve što mi je rekao jeste da je pomislio da može da pomogne što je i učinio", ispričala je sestra koja je bila svedok svega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track