MAJKA JE OSTAVILA U JAVNOM WC: Pronašla je posle 27 godina zahvaljujući Fejsbuku!

Napokon dobila zagrljaj

MAJKA JE OSTAVILA U JAVNOM WC: Pronašla je posle 27 godina zahvaljujući Fejsbuku!

Ludi svet -
Ketrin je svoju majku pronašla preko Fejsbuka koja ju je kao novorođenče ostavila u javnom toaletu

Katrin Depril (27) iz Pensilvanije stavila je svoju fotografiju s porukom da traži biološku majku na Fejsbuku. Preko 30.000 ljudi je sliku stavilo na svoj profil i na kraju je poruku videla i majka.

Naime, Ketrin je svoju majku pronašla preko Fejsbuka koja ju je kao novorođenče ostavila u javnom toaletu.

"Tako je draga i divna. Presrećana", rekla je Ketrin pošto se u utorak po prvi put susrela s majkom u advokatskom kancelariji.

Potragu za majkom započela je 2. marta. Na Fejsbuku je objavila svoju fotografiju s natpisom: "U potrazi za biološkom majkom... Ostavila me u toaletu Burger kinga samo nekoliko sati posle poroda. Molim vas da mi pomognete i prosledite dalje poruku".

Fotografiju je ubrzo više od 30.000 korisnika širom sveta stavilo na svoj profil. Priču su objavili i mnogi mediji. Sve je zapazila njezina majka i javila se advokatu Džonu Valdronu koji je dogovorio sastanak.

Ketrin je nakon susreta rekla da jako liči na majku. "Napokon sam dobila zagrljaj na koji čekam već 27 godina. Pitala sam je da li mogu da je zagrlim i ona je odgovorila: 'naravno'", ispričala je Ketrin. "Njena majka je ispričala da ju je kao 16-godišnjakinju silovao neznanac dok je bila na putovanju s porodicom i da je tada ostala u drugom stanju. Trudnoću je skrivala od roditelja jer ju je bilo sramota, a rodila je kod kuće. Žena je nedavno i sama krenula u potragu za ćerkom", rekao je njen advokat.

"Ostavila me na mestu gde je znala da će me neko pronaći", rekla je Ketrin, dodajući da majci sve oprašta. Majku je opisala kao vrlo ljupku, dragu i normalnu osobu.

Majka je izrazila želju da ubuduće učestvuje u životu svoje kćeri i njene porodice. Ketrin, koja je sada majka troje dece, usvojila je porodica iz okoline. Brenda Holis, koja se o devojci brinula celi život, podržala je Ketrin u njenoj potrazi za majkom.

http://www.youtube.com/watch?v=7d3DHZG18EU

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track