ŽENKU BODLJIKAVOG PRASETA UDARIO AUTO: Lovac uradio carski rez i spasao bebu! Sad ga hrani na cuclu
Foto: Youtube

Humanost na delu

ŽENKU BODLJIKAVOG PRASETA UDARIO AUTO: Lovac uradio carski rez i spasao bebu! Sad ga hrani na cuclu

Ludi svet -
"Razrezao sam trbuh, a iz njega je ispao malo bodljikavo prase. Isekao sam pupčanu vrpcu i stavio ga u šešir. Mislio sam da je mrtav. Počeo sam da ga masiram, a on je počeo da diše", rekao je Džared Buzel

Lovac iz grada Lisabona u američkom Mejnu pokazao je svoju nežnu stranu izvadivši iz maternice bebu bodljikavog praseta nakon što je na njegovu majku naleteo automobil i usmrtio je.

Džared Buzel krenuo je da traži pečurke u šumi kada je ugledao automobil ispred sebe kako udara bodljikavo prase.U trenutku kad je zaustavio svoj automobil, nije znao da se u utrobi životinje krije beba.

Kad se uverio da je ženka mrtva, rasekao je stomak, jer mu je ranije ujak kazao da se unutra kriju korisni minerali.Ali umesto minerala naišao je na bebu bodljikavog praseta.

"Razrezao sam stomak, a iz njega je ispao malo bodljikavo prase. Isekao sam pupčanu vrpcu i stavio ga u šešir. Mislio sam da je mrtav. Počeo sam da ga masiram, a on je počeo da diše", rekao je Buzel koji sada pazi na novorođenče.

Malo bodljikavo prase hrane svaka tri sata mlečnom formulom za bebe koje mu daju na bočicu, a kako mališan zahteva puno pažnje nameravaju ga uskoro daju Udruženju za zaštitu divljih životinja.

Iako njegova žena i deca žele da zadrže neodoljivu životinju, Džared veruje da malo bodljikavo prase ima najviše šanse da preživi ako bude rukama nekog ko se inače brine o divljim životinjama.

(Jutarnji.hr)

http://www.youtube.com/watch?v=PGa-8IFtQbo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track