NE ODUSTAJE OD TERETANE: Zgodna mama diže tegove i doji!

Dečak uživa sa mamom

NE ODUSTAJE OD TERETANE: Zgodna mama diže tegove i doji!

Ludi svet -
Tri nedelje posle porođaja Li je počela sa standardno napornim treninzima koje obožava. Ništa joj nije teško palo, iako ima troje dece, mada je, priznaje, usporila tempo

Prvo je Li En Elison (35) izazvala bes javnosti kada je na svom Fejsbuk profilu objavila slike na kojima se vidi da u poodmakloj trudnoći diže tegove.

Sada svog četvoromesečnog sina Skajlera koji se rodio u njihovoj porodičnoj kući u Los Anđelesu već navikava na teretanu, čak ga i doji među boćicama i spravama za zatezanje mišića.

Onima kojima se njen stil ne dopada poručila je da sede na kauču i jedu krofne uz TV.

Tri nedelje posle porođaja Li je počela sa standardno napornim treninzima koje obožava. Ništa joj nije teško palo, iako ima troje dece, mada je, priznaje, usporila tempo.

"Znala sam da moram da budem fit i jaka i tokom trudnoće, jer je moje telo naviklo na Krosfit treninge. Suprotno tome ne bi bilo doboro ni za mene ni za bebu. Hranim se organski, šećer nikad ne jedem i to je tajna mog izgleda", objasnila je Li.

Sada ponosno pokazuje slike na kojima nema ni traga od trudničkog izgleda.

Trenira dva puta nedeljno, bez trenera, pa ima vremena da se posveti deci. Takođe, njeni mališani joj često prave društvo dok vežba.

Li kaže da se ne obazire na negativne komentare koji su je pratili tokom trudnoće, kao ni sada. Kaže da želi da motiviše žene i da ih uveri da mogu u svakom životnom dobu da izgledaju sjajno.

"Želim da budem seksi mama, zategnuta, zgodna. Ne vidim šta je loše u tome. To ne znači da sam loša svojoj deci. Ona savetuje buduće mame da budu što aktivnije dok čekaju bebu, kao i da fizičkim aktivnostima podstaknu sebe da im bude bolje, psihički i fizički.

Već posle tri nedelje počela je sa treninzima
Već posle tri nedelje počela je sa treninzima

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track