NAJBOLJI POSAO NA SVETU: Ovaj momak treba samo da se zabavlja
Foto: Printscreen

Plaćen 93.000 dolara

NAJBOLJI POSAO NA SVETU: Ovaj momak treba samo da se zabavlja

Ludi svet -
Endru je skupio oko 480.000 zabavnih trenutaka, među kojima su da je pacio 187 "koski" u Sidnejskoj luci, družio se sa 18.000 lažnih Elvisa i spustio se niz tobogan dug 91 metar

Endru Smit ima najbolji posao na svetu! On je plaćen 93.000 dolara godišnje da radi najzabavnije moguće stvari: skače padobranom, jedri, i druži se sa poznatim i slavnim. To je težak posao, ali neko mora i to da radi, sve radi promocije Australije!

Njegov jedini posao je da doživi 802.000 momenata zabave u Australijskoj državi Novi Južni Vels, kao deo promotivne kampanje ove države.

Poenta ovog projekta je da pokažu kako turistima može da bude poseta ovoj zemlji, a konkretno Endru ima zadatak da nađe nešto zabavno da radi na svakom kvadratnom kilometru Novog Južnog Velsa.

Za sada, Endru je skupio oko 480.000 zabavnih trenutaka, među kojima su da je pacio 187 "koski" u Sidnejskoj luci, družio se sa 18.000 lažnih Elvisa i spustio se niz tobogan dug 91 metar. Endru, koji je inače iz Kalifornije, ima još tri meseca da provede u Australiji.

"Raspored mi je prebukiran, a tokom juna imam da odradim toliko mnogo zabavnih stvari. Trebalo bi da se popnem na lučki most u Sidneju, da plivam sa delfinima u Port Stefanu", navodi mladi Amerikanac.

http://www.youtube.com/watch?v=pZ8nQ_mdyxY

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track