ŽIVA BARBIKA VALERIJA: Etničke grupe se mešaju zato i jesmo degenerisani!
Foto: Fejsbuk

Barbi želi da bude nordijski tip žene

ŽIVA BARBIKA VALERIJA: Etničke grupe se mešaju zato i jesmo degenerisani!

Ludi svet -
Rus oženi Jermenku, dobiju dete, slatku devojčicu, samo što ona ima nos na tatu, rekla je Valerija Lukijanova

Ukrajinka Valerija Lukjanova (28), koja je sopstveno telo transformisala tako da skoro u potpunosti izgleda kao živa Barbika, dala je intervju za rusko izdanje magazina GQ.

Čini se da je i mozak počeo da poprima funkcije prave Barbike, odnosno, ima ga sve manje. U intervjuu se okomila na brakove ljudi različitih etničkih grupa ili boja kože, nazvavši ih "estetskim degenericima".

"Na primer, Rus oženi Jermenku, dobiju dete, slatku devojčicu, samo što ona ima nos na tatu. Etničke grupe se mešaju i dolazi do degeneracije, a tako nije nekad bilo", rekla je Barbi i ostala živa.

Živa Barbika, foto Fejsbuk
Živa Barbika, foto Fejsbuk

"Setite se samo koliko je prekrasnih žena bilo u 50-im i 60-im godinama prošlog veka, a da nisu išle ni na jednu operaciju. A sada, zahvaljujući degeneraciji, imamo ovo. Volim ovaj svoj nordijski izgled. Imam belu kožu. Ja sam nordijski tip, možda imam malo istočnobaltičkog u sebi, ali najbliže sam nordijskom tipu", rekla je Valerija.

Ne želi decu - Valerija Lukijanova, foto Fejsbuk
Ne želi decu - Valerija Lukijanova, foto Fejsbuk

I još jedan šokantna činjenica o Lukijanovoj - rođena je u siromašnom gradiću blizu Moldavije, gde su žene odgajane u tradicionalnom dugu. Da se udaju i imaju decu, ili čak da postanu "naručene" mlade. Lukijanova je izgleda svoju nezavisnost i slavu doživela kao da je "iznad" svojih predaka.

Nju odbija ideja da jednog dana ima decu. A, ipak, kaže da je protiv feminizma.

Žiuva Barbika, foto Fejsbuk
Žiuva Barbika, foto Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track