HOĆE LEPU VENČANICU: Čeriti (38) ima 285 kg i želi da smrša 100 kg da bi se udala!

Odlučna

HOĆE LEPU VENČANICU: Čeriti (38) ima 285 kg i želi da smrša 100 kg da bi se udala!

Ludi svet -
Želim veliko venčanje i želim da obučem prelepu venčanicu. Odlučila sam da ne želim da se udam u kući. Želim da hodom do oltara, rekla je verovatno najdeblja žena na svetu

Čeriti Pirs (38) je verovatno najdeblja žena na svetu. Ona ima 285 kilograma i limfedem zbog čega joj otiče noga. Međutim, odlučila je da promeni način života kako bi smršala i udala se za svog dečka Tonija (22). Sanja o tome da celu noć pleše sa njim na svom venčanju.

Čeriti Pirs se veoma teško kreće, pa svoje vreme provodi u kući, a lekari iz Ajove neće da je operisu dok ne izgubi 100 kilograma. Kada bude izgubila određeni broj kilograma, lekari će da joj ugrade gastrički bajpas.

"Radije ću da umrem nego da živim na ovakav način", sa suzama u očima je rekla Pirs, kojoj je izrasla izbočina na nozi, pa su lekari morali da je operišu.

"Veoma se bojim za nju ako ne odluči da sama sebi ne pomogne", zabrinut je njen verenik.

Nada se da će smršati kako bi mogla da prati odrastanje svoje ćerke, ali i kako bi mogla da ima venčanje iz snova sa dečkom Tonijem Sauerom (22).

"Želim veliko venčanje i želim da obučem prelepu venčanicu. Odlučila sam da ne želim da se udam u kući. Želim da hodom do oltara. Planiram da nosim venčanicu i da igram celu noć", objasnila je Čeriti.

Njena ćerka Čarli ima pored nje veoma teško detinstvo jer dok se njene drugarice provode, ona je morala da brine o svojoj majci. "Nekada smo bile veoma bliske i samo se svađamo", rekla je devojčica.

Čeriti je odlučna da smrša, ali veoma sporo ide i pored rigorozne dijete ona je veoma malo smršala, ali ne želi odustane.

"Ne odustajem, verovatno će trebati mnogo vremena da stignem do cilje. Mislim da svako ima šanse", odlučna je Pirsova.

http://www.youtube.com/watch?v=-LVl7ypltWU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track