Milioner držao u zatočeništvu devet manekenki!
Foto: Daily Mail

Imao sedmoro dece sa njima

Milioner držao u zatočeništvu devet manekenki!

Ludi svet -
Šoja Šojai (56) navodno je sve modele upoznao u Londonu, predstavljajući se kao naftni tajkun

Britanski milioner držao je godinama u zatočeništvu devet manekenki s kojima je imao sedmero dece u svom haremu u poznatom letovalištu Costi del Sol. Uhapšen je nakon što je jedna od zatočenih žena uspela da pozve policiju i prijavi ga za nasilje u porodici.

Šoja Šojai (56) navodno je sve modele upoznao u Londonu, predstavljajući se kao naftni tajkun kom su prijatelji i Barak Obama i Vladimir Putin. Obećavao bi im otvaranje vrata modne industrije mameći ih da pođu s njim na njegovo luksuzno imanje uređeno u arapskom stilu u Marabelli, a onda ih je tamo držao pod pretnjom fizičkog i psihičkog nasilja, tvrdi danas devet žena koje su bile u njegovom zatočeništvu.

Naravno, nakon što bi došle u njegovu vilu sa 10 spavaćih soba, sa svojim 'dobročiniteljem' su morale da spavaju, a sedmero dece koje je dobio s njima starosti je od devet meseci do sedam godina. Šojai, inače poreklom iz Irana s britanskim pasošem, u 'harem' je poput pravog sultana svraćao povremeno a živeo je u susednoj vili. Žene su rekle policiji da su smele da izlaze van imanja, ali samo s njegovim vozačima i pod Šojainim uslovima; morale su da kažu gde idu i kada se vraćaju.

Ako ga ne bi poslušale, pretio bi im da će se osvetiti deci ili njihovim porodicama. Osim toga, one bogatije, još su mu morale plaćati i mesečnu stanarinu. Policija je na imanju pronašla i drogu za silovanje, Rohypnol, a nesuđene manekenke izjavile su da su morale uzimati i antidepresive

(Dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track