MALI BODIBILDERI: Slatki su, ali za pet godina nemojte da im se zamerate
Foto: Printscreen

Pogledajte

MALI BODIBILDERI: Slatki su, ali za pet godina nemojte da im se zamerate

Ludi svet -
Devetogodišnji Džulijano Stroe i njegov dve godine mlađi brat Klaudiu postali su prave zvezde nakon što je započela njihova misija da postanu najsnažniji dečaci na svetu

Svakodnevni dvosatni treninzi neverovatan su režim čak i za daleko starije sportiste, ali za dvojicu braće iz Rumunje to je uobičajena stvar.

Naime, devetogodišnji Džulijano Stroe i njegov dve godine mlađi brat Klaudiu postali su prave zvezde nakon što je započela njihova misija da postanu najsnažniji dečaci na svetu.

Britanski mediji već su ih prozvali "porodica Herkul", a nakon što slavu nisu stekli u Italiji (iako imaju preko milion i 200 hiljada fanova na Fejsbuku), nameravaju da se presele u Veliku Britaniju.

Mali snagatori čija izuzetno definisana tela deluju pomalo zastrašujuće, gimnastikom se bave otkad su prohodali, a iza sebe imaju već nekoliko svetskih rekorda. Stroe se nada da će u novoj zemlji pronaći posao ili barem sponzore za svoje sinove.

I dok su neki pohvalili to što se dečaci bave sportom, neki drugi kritični su prema iscrpljujućim treninzima koji, veruju oni, zasigurno nisu primereni njihovom uzrastu.

"Prirodno su predodređeni za ovo. Nitko ih nije forsirao i to je ono što im je Bog namenio", govori njihova majka.

http://www.youtube.com/watch?v=xVf4TeaxM3k

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track