HAOS NA PLAŽI: Milioner se zabavlja dok preko Tvitera otkriva gde je zakopao novac!

Smislio igricu

HAOS NA PLAŽI: Milioner se zabavlja dok preko Tvitera otkriva gde je zakopao novac!

Ludi svet -
Zaradio sam milione dolara u poslednjih nekoliko godina, što je više nego što sam očekivao, a mnogi moji prijatelji ne mogu sebi da priušte ni skromnu kuću. Ovo je moj način da vratim zajednici, poručio je tajanstveni bogataš

Američki milioner je odlučio da izamami svojim sunarodnicima osmeh na lice, pa je smislio igricu u kojoj se traži sakriven novac. On na tajnim lokacijama stavlja pare, a korisinicima preko Tvitera daje instrukcije gde se nalazi novac.

U Americi je nastala velika pomama za Tviter nalogom @HiddenCash, na kome nepoznati milioner objavljuje lokacije na kojima je sakrio novac. Ovog vikenda skriveni novac nalazio se na plaži u Los Anđelesu, što je ujedno nastavak projekta misterioznog bogataša, koji je za poslednjih nedelju dana obradovao mnoge.Ovog puta je 36 igračkica Engri brds, napunjenih novcem, bilo skriveno ispod peska na plaži Hermos. Nastao je opšti haos kada su se ljudi satili na plažu u potrazi sa svojim poklonom.

http://www.youtube.com/watch?v=-TAx5YbfLXg

"Zaradio sam milione dolara u poslednjih nekoliko godina, što je više nego što sam očekivao, a mnogi moji prijatelji ne mogu sebi da priušte ni skromnu kuću. Ovo je moj način da vratim zajednici i da zabavim ljude", izjavio je ovaj tajanstveni bogataš.

Igru je sa plaže milijarder preneo u park u Holivud, a novac je sakrio u plastičnoj kutijici sa sapunicom za balončiće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track