ONA JE SEKSI REBEKA: Peni uvećala grudi, a struk od 98 cm smanjila na 58!
Foto: Printskrin

Umislila da je lik iz crtanog filma

ONA JE SEKSI REBEKA: Peni uvećala grudi, a struk od 98 cm smanjila na 58!

Ludi svet -
Za dve godine ona je dva puta povećala grudi do neverovatnih srazmera, a struk joj uz pomagalo iznosi duplo manje od kukova
1 / 4 Foto: Printskrin

Većina žena mašta o figuri peščanog sata, ali Peni Braun (25) je otišla korak dalje. Njena namera je da što više liči na Džesiku Rabit, lik iz crtaća, pa je operisala grudi i veći deo vremena provodi u nenormalno tesnom korsetu.

Inspiracija koja je potekla od seksi Džesike učinila je ovu devojku iz Australije sa prebivalištem u Japanu popularnom širom sveta. Čak ima i svoj kanal na Jutjubu. Za dve godine ona je dva puta povećala grudi do neverovatnih srazmera, a struk joj uz pomagalo iznosi duplo manje od kukova.

http://www.youtube.com/watch?v=-ZMlc6QVqKs

Tako njen struk koji zapravo iznosi 98 centimetara u obimu, uz korset staje u 58 centimetara. Nosi ga 23 sata dnevno, čak i dok jede - da bi joj porcije bile manje.

Peni je otkrila i da se teško savija, sedi, leži i diše, ali kaže sve to se isplati da bi ličila na Džesiku.

"Ljudi me najčešće pitaju da li mogu da spavam na grudima i da li me bole leđa. Sve je to u redu i mogu normalno da radim, jedino mi silikonske grudi nekada dižu temperaturu kada je vruće. Meni je uz njih tada još toplije", rekla je Peni.

http://www.youtube.com/watch?v=-ZMlc6QVqKs

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track