KIČ NA TOČKOVIMA: Rusi napravili limuzinu za svadbe

Kočija za Pepeljuge

KIČ NA TOČKOVIMA: Rusi napravili limuzinu za svadbe

Ludi svet -
Ova kreacija je na raspolaganju isključivo gornjem sloju ruskog društva koji je spreman da se upusti u vožnju ovim automobilom po ukusu Salvadora Dalija

Nema sumnje da je izrada ove svadbene limuzine iz košmara vrhunska, a činjenica je da će, gde god da se pojavi privlačiti pažnju.Velike sume novca nikada nisu bile garant dobrog ukusa, a možda i najekstremniji primeri neukusnog trošenja para dolaze nam iz Rusije gde se najluđe ideje imućnih pojedinaca pretvaraju u bolnu realnost. Ovdje na scenu stupa žestoko modifikovana "piti kruzer" svadbena limuzina koja izgleda kao Pepeljugina kočija - na steroidima.

Izgrađena specijalno za venčanja i druge proslave, ova kreacija je na raspolaganju isključivo gornjem sloju ruskog društva koji je spreman da se upusti u vožnju ovim automobilom po ukusu Salvadora Dalija.

Prvo što upada u oči je ogromna zastakljena kabina za putnike koja je "diskretno" smještena iza kokpita, a u unutrašnjosti vam neće promaći bar sa baroknim ukrasima koji se posebno ističu konstantnom promjenom osvetljenja najvjerovatnije smrtonosnog za bilo koga ko zna šta je epilepsija.

Nema sumnje da je izrada ove svadbene limuzine iz košmara vrhunska, a činjenica da će, gdje god da se pojavi privlačiti pažnju, govori o tome da ekstravagantni bezukus uvijek ima poklonike.

http://www.youtube.com/watch?v=AWxHFBU0pzo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track