PROBILI DNO: Pogledajte hit fotografije ludih Rusa na društvenim mrežama!
Foto: 9gag

I za suze i za smeh

PROBILI DNO: Pogledajte hit fotografije ludih Rusa na društvenim mrežama!

Ludi svet -
Ove fotografije na neki način predstavljaju jedan deo ruske svakodnevice... Doduše onaj najluđi deo
1 / 20 Foto: 9gag

Kada se odlučite da otputujete u Rusiju ove fotografije sigurno nećete mooći da nađete u turističkom katalogu.

Ipak, i one na neki način predstavljaju jedan deo ruske svakodnevice... Doduše onaj njen najluđi deo.

1. Dok čekate autobus, u miru i tišini (dok ne naiđe voz iza vaših leđa) za razliku od naši stanica na kojima dominiraju hladne metalne klupice - ovde se osećate kao u dnevnoj sobi, pod vedrim nebom. Možete da birate, da se zavalite u neki od troseda, da se ispružite na dušeku, ili da posedite na nekoj od stolica.

2. Šta dete zna šta je animal print. Ona je doduše pomislila da je obučena u tom fazonu... Mada ako se bolje pogleda print na odeći, on više podseća na uveličanu sliku koju vidimo kada pogledamo bakterije ispod mikroskopa.

3. Za početak se nadamo da se ovde radi zaista o viršlii... S druge strane, ovako se možete maskirati u Bananamena ako imate mnogo mali budžet. Dovoljna vam je jedna kora od banana (viršla je stvar umetničke slobode) i to je sve. Svejedno je da li je to ona ista na koju ste se okliznuli pa se ovoga dosetili.

4. Nova godina... Jelka u uglu i više nego raskošno okićena. Na mutnoj slici TV deluje kao da se Medvedev obraća naciji. I kako se popeti političaru na glavu? Jedan od alternativnih načina vam predlaže i ovaj Rus sa veoma upadljivim šiškicama. Malo balansiranja na TV prijemniku nije na odmet.

5. Selfi je stvar prošlosti! Poziranje u kupatilima, u skockanim prostorima i na ekskluzivnim mestima odlazi u zaborav. Novi hit je poziranje na deponiji smeća. Ako vas zabole oči od ove "lepote" budite srećni što fotografija (još) ne može da vam prenese i dočara ambijentalni miris.

6. Žene bi rekle da je ovo dokaz da muškarci nikada ne odrastu. Procenite sami...

7. Možda se u stvarnom životu Epl i Najki nikada neće ujediniti, ali na ovoj slici kohabitiraju. Uz dodatak mnoštvo cirkona. Dve-tri centrifuge i ode sve... Zato perite na ruke, ako baš odlučite da ovo obučete. I budete nezaboravni... Duboko usađeni u memoriju svih koji će vas videti... Zauvek....

8. Zima, zima e pa šta je... Ako je zima nije lav... Njoj očigledno ne smeta. U gepeku je očigledno toplo. Posle uspešnog gepekovanja neuspešno poziranje sa pogledom koji pita: "Jel stvarno svanulo?"

9. Bako, zašto su ti tako velike oči?

10. Vruća atmosfera u prisustvu hladnog oružja. Ne bi valjalo da pištolj opali prvi...

11. Dečje igralište i lokalno groblje. 2 u 1. Da nije žalosno bilo bi smešno.

12. On je ulovio... I nije mu bilo dosta... Rešio je da joj pripreti pištoljem. Zabrinjavajuće je ako se generalno tako ponaša prema ribama.

13. Žena pauk - davno izgubljena Spajdermenova nevesta viđena na jednom proplanku.

14. To je valjda ta ljubav o kojoj toliko govore. Ili se sprema snimanje filma "Putin i ja"...

15. Nekad se za ovo koristila cipela sa štiklom i neki dobar šampanjac. Šampanjac je zamenjen votkom, a od štikle je ostala papuča. Koju ne biste ni na nogu stavili a kamo li u usta... Al dobro sad...

16. Sećate se one čuvene scene iz crtaća kad Maza i Lunja dele špagete? E ovo je sve samo ne to. I ovde je (valjda) ljubav u pitanju, a u ljubavi se sve deli. Neke stvari ipak treba ostaviti samo za u 4 zida.

17. Brendiranje noktiju. Setite se kad sledeći put odete kod manikira.

18. No comment!

19. I za kraj... U bari, kao posledici izlivanja vode... U pozi, kao posledici izlivanja gluposti...

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track