Najnovije vesti

PRIČA O ROBIJAŠU KOJI LOMI ŽENSKA SRCA: Srećno je oženjen i ne priznaje da je ubica!
Foto: Gofundme

Skupljaju novac za kauciju

PRIČA O ROBIJAŠU KOJI LOMI ŽENSKA SRCA: Srećno je oženjen i ne priznaje da je ubica!

Ludi svet
17:10h
Plavooki osuđenik ima i tetovažu suze ispod oka, koju nije želeo da komentariše. To je inače simbol bandi, kojim se obično obeležava broj ubijenih ljudi, a Miks je samo kratko rekao da je takav život iza njega

Plavooki osuđenik Džeremi Miks (30), koji je optužen za posedovanje oružja i povezanosti sa bandama, otkrio je u intervjuu iz zatvora da je ranije služio devet godina u zatvoru zbog krađe, ali da su ti dani iza sada iza njega.

Miks je inače oženjen i ima dete, a od supruge je saznao za svetsku slavu koju je stekao zahvaljujući svojoj fotografiji sa hapšenja.

"Posetila me je žena i rekla mi je da "iskačem" svuda na Fejsbuku. Zahvalan sam na pažnji, ali samo želim da svima poručim da to nisam ja uradio", izjavio je Miks iza stakla.

Osuđenik koji je zaludeo žene širom sveta ima i tetovažu suze ispod oka, koju nije želeo da komentariše. To je inače simbol bandi, kojim se obično obeležava broj ubijenih ljudi, a Miks je samo kratko rekao da je takav život iza njega.

Ketrin Anger, njegova majka, tvrdi da je njen sin nevin i da su ga uhapsili samo na osnovu predrasuda i brojnih tetovaža koje poseduje. Ona je na sajtu gofundme osnovala stranicu sa prikupljanjem novca za oslobađanje sina.

Za sada je prikupljeno 398 dolara od 25.000, koliko je potrebno za kauciju.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track