TV FOX 13 O BIBLIJSKOM PRIZORU: Kišni oblaci se razdvojili i napravili tunel nad auto-putem!
Foto: Instagram

Zbunjujuće

TV FOX 13 O BIBLIJSKOM PRIZORU: Kišni oblaci se razdvojili i napravili tunel nad auto-putem!

Ludi svet -
Razgovarao sam sa sestrom preko mobilnog. Bio joj je rođendan, ali morao sam da joj kažem da ću je nazvati kasnije kako bih uslikao ovo, izjavio je Zuniga

Iz američke savezne države Floride stiže neobičan prizor koji je svojim fotoaparatom uspeo da ovekoveči muzičar Džoe Zuniga iz Tampe.On se vozio auto-putem u utorak, a sve vreme padala je kiša. U jednom trenutku veliki crni oblak naglo se razdvojio tako da je nastala svojevrsna sunčana rupa koja je štitila autoput od pljuska, dok je kiša sa obe strane auto-puta nastavila da pada. Pravi biblijski prizor."Razgovarao sam sa sestrom preko mobilnog. Bio joj je rođendan, ali morao sam da joj kažem da ću je nazvati kasnije kako bih uslikao ovo", izjavio je Zuniga i dodao da mu se učinilo kao da je Bog razdvojio oblake.

Fotografiju je na svom Tviter profilu podelio i glavni meteorolog sa kanala FOX 13. Doduše ima i onih koji smatraju da je sve dobro urađeno u fotošopu. U svakom slučaju, prizor je impresivan, a vi sami procenite o čemu se radi.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track