OVO JE PRAVI PRIJATELJ! Pitbul u ustima nosio povređenu čivavu!
Foto: Instagram

Bezuslovna ljubav

OVO JE PRAVI PRIJATELJ! Pitbul u ustima nosio povređenu čivavu!

Ludi svet -
Oni su zaista srodne duše. Ne ponašaju se tako prema drugim psima, samo jedan prema drugome
1 / 2 Foto: Instagram

Prolaznici u gradu Savana u američkoj saveznoj državi Doržiji raznežio je i prizor kada je prošle nedelje pitbul Džoani u ustima nosio svog povređenog prijatelja čivavu Čačija niz ulicu.

Službenici kontrole za životinje videli su kako Džoani s vremena na vreme spusti Čačija kako bi mu polizao oštećeno oko.

"Ne dešava se baš svaki dan da vidimo takvu odanost između dva psa. Oni su specijalni. Tako su dragi", rekla je službenica Kristina Suterin.

Veterinari su morali da uklone inficirano oko Čačiju i dok se oporavlja odvojen je od Džoani iako iz veterinarske ustanove dopuštaju da se dva psa vide na kratko svakog dana.

"Osoblje je fascinirano njihovom povezanošću i ljubavlju koju gaje jedno prema drugom - rekli su veterninari. Isprva se očekivalo da njihovi vlasnici dođu po njih, ali pošto se to još nije desilo, svi se nadaju da će psi biti zajedno udomljeni u porodici sa dosta ljubavi.

"Oni su zaista srodne duše. Ne ponašaju se tako prema drugim psima, samo jedan prema drugome - dodali su u veterinarskoj ambulanti.

(hafington post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track