Ovaj suprug svaki dan ženi pokazuje koliko je voli! Pogledajte šta je uradio posle 3 godine...
Foto: Printskrin

Romantičan

Ovaj suprug svaki dan ženi pokazuje koliko je voli! Pogledajte šta je uradio posle 3 godine...

Ludi svet -
Bendžamin se potrudio i izveo je na romantičnu večeru, a na stolu je

Amerikanac Bendžamin definitivno nije jedan od onih supruga koji će dopustiti da vreme ugasi žar u njegovome braku.

Voljenoj Džudi na svaki način i svaki dan daje do znanja koliko mu je do nje stalo, a njegov zadnji gest je izazvao veliko odobravanje na društvenim mrežama.

Naime, pošto je njegova draga nedavno primetila kako je jedan restoran idealan za venčanja, Bendžamin se potrudio i tamo je izveo na romantičnu večeru. Trenutak je ukrasio pismom koje ju je dočekalo na stolu, a u kojem je na divan način izrazio šta oseća.

"Džudi, ti si istinski neverovatna žena. Kao prijatelju ti niko nije ravan. Kada si pristala na vezu sa mnom učinila si me najsrećnijim čovekom na svetu. Brak s tobom je najbolja stvar koja mi se dogodila i ne želim ništa drugo u životu do toga da te imam svaki dan. Uprkos brojnim izazovima s kojima sam se susreo, čini se kao da si svaki dan činila boljim u odnosu na prethodni. I tačno u trenutku kada sam pomislio da ne može biti bolje, rodila si našu prelepu Džulijanu i svet je za nju postao radosniji. Najbolja si majka. Tada smo blagosloveni za još dva anđela. Kira i Mija mogu ponekad da budu vrlo zahtevne, ali način na koji ti o njima brineš u meni izaziva veliko poštovanje. Tvoja ljubav prema našoj deci je fenomenalna i vrlo sam ponosan što te mogu zvati majkom naših devojčica. Zaslužuješ sve što poželiš i nadam se da svaki dan činim sve što mogu da ti to i pružam. Volim te, ljubavi, i ne mogu dočekati šta vreme donosi ispred nas. Voli te Bendži", napisao je.

Bendžamin i Džudi su, napomenimo, u braku su od 2011. godine te od tada rado beleže i objavljuju događaje u njihovim životima. Kao retko skladan par su stekli i zavidan broj obožavatelja na društvenim mrežama, pa stoga ne čudi što je ovaj video u roku od par sati postao viralan.

http://www.youtube.com/watch?v=_41HtS8bxro

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track