Tinejdžerku (17) udario grom dok je masturbirala!
Foto: Reuters

Nebraska

Tinejdžerku (17) udario grom dok je masturbirala!

Ludi svet -
Ova vest je odmah izazvala velike polemike kako na samom sajtu gde je objavljena tako i na mnogim internet forumima

SAD - Vest o tome da je tinejdžerku iz Nebraske udario grom dok je masturbirala objavio je internet portal jedne crkvene organizacije a prenesli su je i mnogi američki mediji.

Sama vest je odmah izazvala velike polemike kako na samom sajtu tako i na internet forumima.

Naime ovaj religiozni sajt se zalaže za zabranu masturbacije, navodeći da se radi o najsmrtonosnijem grehu, i da bi trebalo zaštititi decu da ne pokušaju da urade tako nešto.

Mediji navode da je Dženifer Koneri (17) iz Nebraske udario grom dok je masturbirala iza drveta."Ne dopuštamo da naša deca masturbiraju u kući pa predpostavljam da se iskrala napolje", navode strani mediji izjavu oca devojke Vinstona Konerija.Dalje se navodi da prema izjavama lekara ono što je devojka radila proizvelo je "trajno oštećenje na nervnim završecima kako na prstima tako i na genitalijama"."Dobro je što je koristila samo dva prsta inače bi prošla mnogo gore", rekla je medicinska sestra Kerol Rodžers a prenose medijiOva vest je izazvala oštre rasprave na internetu gde su se mnogi usprotivili da bilo ko, pa makar to bila i verska organizacija, propagira na ovaj način svoje stavove. Da je sve poprimilo ozbiljne razmere govori i činjenica da su neki u svemu tome videli i priliku za zaradu.

Tako se na internetu može naći takozvani krst protiv masturbacije koji je, kako se navodi, namenjen deci starijoj od 5 godina kako bi se roditelji osigurali da njihovi mališani neće masturbirati. Ovaj "krst" se prodaje po ceni od 199,99 dolara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track