MAČKAR: Pljačkaš bežao od policije, pa stao da se poigra sa macama

Jače od njega

MAČKAR: Pljačkaš bežao od policije, pa stao da se poigra sa macama

Ludi svet -
Osumnjičeni za krađu nekoliko hiljada dolara od svog prijatelja, kao i za oštećenje nekoliko vozila (među kojima je i policijsko vozilo) spazio je da vlasnica kuće ima nekoliko mačaka, sa kojima je počeo da se igra

Neverovatan slučaj policijske potere desio se u mestu Boka Raton, u Floridi, kada je 21-godišnji muškarac upao u dom porodice Kendis Nunan.

Njoj nepoznati muškarac tražio je čašu vode, jer se navodno umorio od košenja trave u susednom dvorištu. Pošto vlasnici kuće nije bilo ništa sumnjivo, otišla je do kuhinje po vodu, a za to vreme je pljačkaš ostao u dnevnoj sobi.

Kendis Nunan                                             Foto 021
Kendis Nunan Foto 021

Osumnjičeni za krađu nekoliko hiljada dolara od svog prijatelja, kao i za oštećenje nekoliko vozila (među kojima je i policijsko vozilo) spazio je da vlasnica kuće ima nekoliko mačaka, sa kojima je počeo da se igra.

"Kad sam se vratila u sobu, spazila sam ga kako se na podu igra sa mačkama. Ali odjednom sam čula policajce, koji su se parkirali ispred mojih vrata. Tada mi je bilo jasno da je on u begu od policije", kaže Kendis Nunan.

Kada je čuo policijske sirene, pljačkaš je pokušao da pobegne skočivši u kanal, ali ga je policijski čamac ubrzo zaustavio i uhapsio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track