MODERNA PORODICA: Deca dobila još dva roditelja!

Neobično

MODERNA PORODICA: Deca dobila još dva roditelja!

Ludi svet -
Ajzakovi roditelji su se razveli, i nastavili su svojim životima, pa su se tako porodici pridružili još jedna mama i još jedan tata

Samo zato što je porodica prošla kroz razvod, ne mora da znači da više ne može da bude na okupu. Upravo o tome govori i najnoviji video, koji je napravljen sa ciljem dizanja svesti o porodicama koje ostaju na okupu i posle razvoda, pa čak i ako se bivši partneri ponovo udaju/ožene.

U videu se upoznajemo sa malim Ajzakom, koji ima dva para rodtelja.

"Ponekad je teško objasniti drugima kako funkcioniše naša porodica", kaže mali Ajzak. Njegovi roditelji su se razveli, i nastavili su svojim životima.

"Mama se ponovo udala, a tata je našao novu ženu. Ali, oni su i dalje ostali njegovi roditelji, samo što je sada dobio još jednu mamu i još jednog tatu", kaže dečak. On kaže da ima dve mame, a nova supruga njegovog tate kaže da nikada neće zaboraviti prvi put kada ju je Ajsak nazvao "mama".

"Nisam mislio da ću se ikada razvesti, ali tako je kako je. Suočavate se sa bolom i sa time što se lomite, a onda nekako nastavite", kaže njegov tata. Ova kampanja, koju je osmislila kompanija "Honey Maid", kako bi promovisala ovakve porodice, koje namju puno prostora u medijima, kao sasvim normalne, tvrdi da je preko 40 posto porodica u Americi na jedan ili drugi način u ovakvoj situaciji.

"Jedina razlika između moje dve porodice je u tome što očuh ima crnu kosu, a tata braon", kaže mali Ajsak. Ova snažna kampanja je dirnula srca mnogih, jer je istina da se sve više parova suočava sa razvodima. Ali, to ne mora da znači i raspad zajednice.

http://www.youtube.com/watch?v=5X592lJ-JnM

(Žena Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track