SPAVA NA TROTOARU, A STALNO MENJA PARTNERKE: Beskućnik - žigolo svako veče spava sa drugom ženom!

Upozorava mlade da ovakav život nije za svakoga

SPAVA NA TROTOARU, A STALNO MENJA PARTNERKE: Beskućnik - žigolo svako veče spava sa drugom ženom!

Ludi svet -
Svakoj govorim da je volim i da želim da je oženim, ali čisto u rekreativne svrhe, rekao je Džo

Internetom se nedavno proširio kratki dokumentarac o 26-godišnjem beskućniku Džou koji, jednostavno rečeno, spava s ženama kako bi imao krov nad glavom.

Mladić koristi svoje zavodničke tehnike kako bi svake večeri u krevet odveo drugu i tako osigurao smeštaj. Međutim, i sam priznaje da ponekad mora da prenoći na pločniku, a tokom dana u prodavnicama pokušava da se dočepa dezodoransa, besplatnih uzoraka gela za kosu ili novac koji na ulici potroši na izgled.

"U Njujorku živi osam miliona ljudi, ako ne je**š - ti si potpuni kreten", započinje svoj intervju ovaj beskućnik - žigolo i dodaje da je tajna njegovog uspeha arogancija i stav koji žene "obara s nogu".

"Svakoj govorim da je volim i da želim da je oženim, ali čisto u rekreativne svrhe", tvrdi on i dodaje da je na ulici završio nakon što ga je majka iz kuće izbacila kada je našla kesicu droge ispod njegovog kreveta.

Iako nije zadovoljan svim aspektima svog života, tvrdi da postoji jedna prednost: "Spavam na pločniku dve ili tri noći nedeljno, ali svakog dana mogu da radim šta hoću. Moja jedina odgovornost je da ne izgledam kao beskućnik".

Ipak, ovaj neobični beskućnik upozorio je mlade da ovaj život nije za svakog: "Prilično sam siguran da sam ja, ako pogledamo ostale njujorške beskućnike, jedini kome ovo polazi za rukom".

Naravno, ovo upozorenje je potpuno nepotrebno jer, sudeći po komentarima, nikom nije ni palo na pamet da živi poput Džoa, a mnogi ga nazivaju gadom, kretenom i neradnikom i dodaju da je njegov život sve samo ne privlačan.

http://www.youtube.com/watch?v=bmav517MQJc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track