OBIŠLA CELI SVET DA NAĐE MUŽA: Od 75 muškaraca nijedan da joj valja
Foto: Facebook

Prošla 22 zemlje

OBIŠLA CELI SVET DA NAĐE MUŽA: Od 75 muškaraca nijedan da joj valja

Ludi svet -
U mejlu je svojim provodadžijama naglasila da muškarci ne treba da budu zauzeti i da imaju od 25 do 55 godina, a imala je neprijatnih iskustava

Bambi Smit (55) iz Melburna je tri meseca išla na sastanke naslepo u 22 zemlje želeći da nađe onog pravog. Među 75 muškaraca nije našla muža, ali je napisala knjigu "Muškarac na meniju", u kojoj ih je uporedila s tradicionalnom kuhinjom zemalja koje je posetila.

Bambi je pre polaska na putovanje poslala mejlove svima za koje zna da mogu da joj pomognu u pronalaženju muškaraca za sastanke. U mejlu je svojim provodadžijama naglasila da muškarci ne treba da budu zauzeti i da imaju od 25 do 55 godina. Bilo je i neprijatnih iskustava, ali Bambi kaže da je mnogo naučila.

"Oslobodila sam se predrasuda i postala sam otvorenija za ono što mi se nudi. Pre putovanja nisam imala mnogo pouzdanja, ali danas se osećam veoma dobro. Naučila sam da dam ljudima da pokažu svoju pravu stranu. Kao što se ne može suditi o knjizi na osnovu korica, isto tako ne treba suditi o čoveku po njegovom novčaniku", rekla je Bambi.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track