ZBOG LEPOTE HIT NA INTERNETU: Napao čoveka reketom i postao ženska fantazija!

Ugroziće slavu Miksu

ZBOG LEPOTE HIT NA INTERNETU: Napao čoveka reketom i postao ženska fantazija!

Ludi svet -
Šon Kori je uhvaćen posle kratke potere, a njegova fotografija postala je hit na internetu

Džeremi Miks postao je popularan i poželjan zahvaljujući njegovoj fotografiji iz zatvora, ali sad je dobio i konkurenciju.

Novi poželjni robijaš Šon Kori oji je u petak uveče, za Noć veštica, iz još neutvrđenih razloga napao čovjeka teniskim reketom završio u zatvoru u Santa Kruzu. Uhvaćen je posle kratke potere, a njegova fotografija postala je hit na internetu.

Ono što o njemu zasad otkrivaju strani mediji da, poput Miksa, već ima dosje i to iz 2008. godine kad je uhapšen zbog posedovanja marihuane.

Miks je još uvek iza rešetaka i čeka kraj procesa za otpužbe posedovanja vatrenog oružja i oružane pljačke iz juna.

Podsetimo, njegovu fotografiju postavljenu na stranicama Policijskog odjela u Stocktonu i na njihovom Facebook profilu je 'lajkalo'preko 100.000 ljudi, a podeljena je preko 13.000 puta.

Posle hapšenja zbog popularnosti dobio je brojne poslovne ponude, od modnih agenata, velikih modnih kuća pa sve do Holivuda. Međutim, svoju lepotu nije uspeo da unovči jer mu iza rešetaka nije dozvoljeno fotografisanje. Međutim, Koriju bi to i moglo da pođe za rukom jer će najverovatnije posle prvog saslušanja kod sudije biti pušten da se brani sa slobode.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track