(VIDEO) Policajac uhvatio par za vreme seksa, oni ubrzali i rekli mu da su pri kraju!

Zamolili ga da sačeka

(VIDEO) Policajac uhvatio par za vreme seksa, oni ubrzali i rekli mu da su pri kraju!

Ludi svet -
Kad je došao policajac, umesto da se pokrije i prestane s radnjom, čovek je - ubrzao, rekao je svedok događaja

Jednima smešno, drugima možda katastrofalno... ali činjenica je da se na internetu pojavljuje sve više snimaka različitih vrsta seksualnog ponašanja na javnom mestu.

Poslednji u nizu slučajeva seksa na javnom mestu zabeležen je u severnoj kineskoj provinciji Anhui, u gradu Bengbu. Naime, mladi par je snimljen tokom seksa na klupi smeštenoj ni manje ni više već na parkingu.

Dakle, teško da su mogli da prođu neprimećeni. Ali, ono po čemu su ovo dvoje posebni je činjenica da nisu prestali sa seksom u trenutku kad su shvatili da imaju "publiku" već su ubrzali.

Odnos između 25-godišnje Lei Mei Ni i njenog 26-godišnjeg dečka Dong Jen-a snimio je prolaznik Jian She. Na snimku se može videti kako policajac viče na par da prestanu sa seksom.

"Prvo sam mislio da on leži i spava na njoj. Ali, primetio sam da se pomera gore-dole. A onda sam video i da su mu pantalone spuštene. Kad je došao policajac, umesto da se pokrije i prestane s radnjom, čovek je - ubrzao", ispričao je Jian She.

Ali, 40-godišnji čuvar parkinga Tain Yu mladom paru nije ništa zamerio. Nije ih čak ni prijavio.

"Ne bih rekao da me ovo šokiralo. Više mi je bilo smešno. Vikao sam na njih da prestanu, a oni su meni vikali da sačekam jer da su uskoro gotovi. Zapisao sam njihova imena ali na kraju ih nisam prijavio policiji. Bili su jako pijani", objasnio je Tain Yu.

http://www.youtube.com/watch?v=iFaHGpd-DQM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track