(VIDEO) OPROSTILA SE OD SVOG KONJA I UMRLA: Tužan rastanak od životinje koju je čuvala 25 godina!
Foto: Printskrin

Otišla na miru

(VIDEO) OPROSTILA SE OD SVOG KONJA I UMRLA: Tužan rastanak od životinje koju je čuvala 25 godina!

Ludi svet -
Šejla Marš je poželela da se oprosti od svog najdražeg konja Bauna i kada su joj ispunili poslednju želju, samo nežno šapnula ime konja i pomilovala ga

Pacijentkinja Šejla Marš (77), koja je obolela od tumora, preminula je u utorak ujutro, samo dan pošto se ispred bolnice u kojoj je lečena pozdravila sa svojim najdražim konjem.

Bila je to njena poslednja želja pa su joj radnici bolnice organizovali posetu u ponedeljak posle podne. Iz bolnice su rekli kako je Šejla, koja je zbog bolesti jedva govorila, samo nežno šapnula ime konja i pomilovala ga.

Ona je svoj radni vek provela u radu sa životinjama, a sama je imala šest konja, tri psa i tri mačke. Pošto su joj u posetu već bili njeni psi, zatražila je da vidi svog najdražeg konja Bauna, o kome se brinula 25 godina."Ovo je bilo jako važno za moju majku. Obožavala je prirodu i životinje, a imala je i otvoreno srce za ljude i često je pomagala drugima", rekla je njena ćerka Tina.

"Taj je susret je bio za nju jako važan kako bi otišla u miru. U našoj bolnici smatramo kako je dostojanstven odlazak jako bitan i svim svojim pacijentima nastojim da omogućimo da odu pomireni sa sobom i svojim bližnjima. Zato nam je bila čast da pomognemo Šejli da se oprosti od životinja koje su činile tako važan deo njenog života",rekla je medicinska sestra Paulina Lav.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track