(VIDEO) CRNA BIĆA MU DALA MOĆ: Senke ga posetile i promenenile mu život iz korena!

Ufolog ispričao svoju priču

(VIDEO) CRNA BIĆA MU DALA MOĆ: Senke ga posetile i promenenile mu život iz korena!

Ludi svet -
Rasa su je posetila crna bića nalik na senku i njih nekoliko počelo mu je da priča i pokazuje niz događaja što je kasnije protumačio kao najavu onoga što će se dogoditi

Ras Kelet jedan je od najpoznatijih britanskih ufologa i već dve decenije se bavi ufologijom. Osim što proučava fenomen NLO na području Velike Britanije, on je i osnivač organizacije B.U.F.O.H. koja okuplja ljude zainteresovane za NLO, koji su posebno su ponosni na saradnju s brojnim naučnicima i korišćenjem naučnih metodologija.

U dokumentarcu "The War of His World" Kelet je progovorio o događaju koji mu se dogodio 1990. godine i koji mu je promenio i usmerio život. Naime, on je jedne večeri bio u svojoj spavaćoj sobi, kada su se zacrnili svi zidovi, a iz njih iskoračila crna bića "nalik na senku". Njih nekoliko počelo mu je da priča i "pokazuje" niz događaja što je kasnije protumačio kao najavu onoga što će se dogoditi.

Događaje u kojima su mu pričali i sam je pokušao da skicira na papiru. Njegovi su crteži ispunjeni haosom - krvoločnim ubistvima i eksplozijama. Nakon toga nekoliko mu se puta dogodilo da se u nekim situacijama počeo da se isključuje. Po nekoliko bi minuta bio isključen iz stvarnosti i u isto vreme imao viziju vlastite otmice..

http://www.youtube.com/watch?v=Rfmsz23-YXM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track