(VIDEO) ON JE PRAVI HEROJ: Pas primio metak, spasao dete, a zatim otišao da ugine!
Foto: Printscreen

Dao život za vlasnicu

(VIDEO) ON JE PRAVI HEROJ: Pas primio metak, spasao dete, a zatim otišao da ugine!

Ludi svet -
Žrtvovao je svoj život i primio metak u vrat. Iako povređen, trčao je za autom napadača da pokaže svoj zaštitnički instinkt. Iskrvario je do smrti, napisao je vlasnik

ATLANTA - Sigurnosne kamere snimile su nemačkog ovčara Noja kako odlazi iza zgrade da ugine nakon što je u njegovu gazdaricu i dete pucao nepoznati napadač.

Muškarac ih je autom pratio do tržnog centra u američkoj Atlanti nakon što su se posvađali u prevozu. Pucao je iz auta i pogodio psa koji je u tom trenutku skočio ispred jednog deteta. Iako ranjen, Noje je uspeo da skupi snage pa je skočio kroz suvozačev prozor i potrčao za napadačem, ispričali su svedoci.

Napadač je ipak pobegao, a Noje se odvukao iza zgrade, legao i uginuo.

- Pas je primio metak da zaštiti decu - ispričali su svedoci, a njegov vlasnik Kidon Martin oprostio se na Fejsbuku od lojalnog prijatelja koji je dao život za njegovu ćerku.

- Inače ne objavljujem često na Fejsbuku, ali moram da vam ispričam kako je moj pas Noje spasio dva člana moje porodice od besmislenog nasilja. Žrtvovao je svoj život i primio metak u vrat. Iako povređen, trčao je za autom napadača da pokaže svoj zaštitnički instinkt. Iskrvario je do smrti. Nedostajat će nam. Ne mogu da prestanem da plačem - napisao je Martin.

http://www.youtube.com/watch?v=dMI_RhEqyZY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track