NA PUTU IZ ŠVAJCARSKE: Bosanka se porodila u autobusu u Sloveniji!
Foto: Shutter

Tišinu u busu je prekinuo jauk

NA PUTU IZ ŠVAJCARSKE: Bosanka se porodila u autobusu u Sloveniji!

Ludi svet -
Na kraju četiri mlade devojke, devojke koje nisu imale iskustva s tim ranije, devojke koje nisu majke, ustale su i pomogle da na svet dođe malena devojčic

Jedna Bosanka se porodila u autobusu dok se vraćala iz Švajcarske u domovinu i to baš na teritoriji Slovenije. Pri ulasku Sloveniju žena je dobila bolove i četiri devojke, koje nisu imale nikakvo iskustvo, pomogle su da na svet dođe devojčica.

"Dakle, četiri mlade devojke su pomogle da se u autobusu u kojem smo se vozili rodi novi život. Naime, nakon samog ulaska u Sloveniju, negde između 3-4 sata u jutro, tišinu u busu je prekinuo jauk trudnice koja je naglo počela da krvari. Kada smo shvatili da se porađa, nastala je panika. Muškarci se preplašili, a starije gospođe povlačile su se u stranu i samo zabrinuto posmatrale. Niko nije znao broj hitne u Sloveniji. Na kraju četiri mlade devojke, devojke koje nisu imale iskustva s tim ranije, devojke koje nisu majke, ustale su i pomogle da na svet dođe malena devojčica.

Brzo su reagovale, i dok su jedne izvlačile bebu druga je brzo pronašla broj hitne pomoći, vozači su pozvali, brzo došli do najbliže benzinske, hitna je došla za oko pet minuta. Ali devojčica je već bila rođena, umotana u ćebance, još uvek sa pupčanom vrpcom, ali su bile dobro i ona i mama. Nesvakidašnje iskustvo", prepričali su putnici iz ovog autobusa.

(Moje vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja