OVO JE PIJANSTVO: Izašao sa društvom na piće a ujutru se probudio u drugoj državi i bez pasoša
Foto: Shutterstock

Muške muke

OVO JE PIJANSTVO: Izašao sa društvom na piće a ujutru se probudio u drugoj državi i bez pasoša

Ludi svet -
Ja sam samo otišao tamo kako bi uštedeo svoj novac i kupio jeftin duvan, a sve se završilo tako što me je sve to koštalo čitavo bogatstvo, rekao je Šon

Šon Smit (48) je čovek koji je izašao sa svojim prijateljima na piće, a probudio se na mestu udaljenom 500 kilometara od kuće. On je svoj izlazak započeo uz par krigli sa dvojicom drugara, a završio je provod čak u Francuskoj.

Grupa muškaraca je u jednom trenutku došla na originalnu ideju da krene na jedno zanimljivo noćno putovanje. Oni su odlučili da iz Velike Britanije odu čak u Francusku kako bi kupili duvan po trostruko nižoj ceni.Ova situacija je još čudnija s obzirom na činjenicu da Smit nikad nije napuštao svoju državu i da nije imao pasoš. Uprkos svemu tome, on je uspeo da se provuče kroz Dover, Belgiju i Francusku, dok je dremao na zadnjem sedištu automobila svog prijatelja.

Thinkstock
Thinkstock

Otac šestoro dece je rođen u Nemačkoj, pa je imao dodatne poteškoće da dokaže svoju nacionalnost i mesto prebivališta carinicima i službenicima koji su ga zaustavili. U Parizu je proveo nedelju dana i potrošio puno novca dok je jeo brzu hranu i kroasane za doručak, i odsedao u lokalnom pansinonu.- Ne želim da vidim Pariz, iako je prelep grad. Ja sam samo otišao tamo kako bi uštedeo svoj novac i kupio jeftin duvan, a sve se završilo tako što me je sve to koštalo čitavo bogatstvo. Ovo je bio jedan skupi mamurluk koji ću prepričavati svojim unucima - objasnio je Smit kako je izgubio 800 dolara.

Shutterstock
Shutterstock

(metro.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track