(FOTO) ŠOK:Razjareni bik napravio haos na pumpi pa zaglavio u toaletu
Foto: Facebook

Kao scena iz filma

(FOTO) ŠOK:Razjareni bik napravio haos na pumpi pa zaglavio u toaletu

Ludi svet -
Po upadu u zatvoreni prostor marketa, nastojeći da pronađe izlaz bik je zaglavio u toaletu

Razjareni bik neočekivanim upadom na benzisku pumpu na autoputu Koridora 10, kod Kumanova na severu Makedonije, u sredu u podne napravio je pravi haos, rušeći sve pred sobom, sve dok "probojem" preko marketa, nije zaglavio u toaletu, gde je pritvoren.

Uznemirena životinja je, po izletanju iz staje u periferijskom naselju Govedarski put, na prilazima Kumanova, probila ogradu i projurila kroz krug kasarne ''Boro Menkov'', zaglavivši na benziskoj pumpi Lukoila kraj dela trake autoputa prema Skoplju.

Iz policijske uprave MUP u Kumanovu je potvrđeno da je nesvakidašnji incident prijavljen u sredu nešto pre 12 časova, kada je razjareni bik napravio pravi haos na benzijskoj pumpi. Po upadu u zatvoreni prostor marketa, nastojeći da pronađe izlaz bik je zaglavio u toaletu. Zaposleni na pumpi su uspeli da se povrate iz pravog šoka, nezvanog gosta da ''pritvore'', zatvaranjem vrata, a potom su pozvali - policiju.

Istovremeno je za asistenciju policiji pozvan i veterinar, koji je uspeo da nezvanog gosta injekcijom uspava, a životinja je posle izvučena.

Nesrećnom vlasniku razjarenog bika već je podneta prijava zbog izazivanja opšte opasnosti, a po utvrđivanju ukupne materijalne štete pričinjene na pumpi biće mu dostavljen i neplanirani račun za namirivanje globe.

(Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track